Яна Маринова и Александър Сано в любовна афера: Актрисата притеснена от отмъщение на мъжа й!

Яна Маринова и Александър Сано в любовна афера: Актрисата притеснена от отмъщение на мъжа й!
Гласувайте за статията

Яна Маринова е опасно близка с колегата си Александър Сано, даже прекалено!

Актрисата Яна Маринова е пренесла екранната си близост с Александър Сано и в живота. Двамата са опасно близки, но не само в „Привличане“, където играят любовна двойка.

Яна Маринова и Сано

Яна Маринова и Александър Сано мамят половинките си

Яна и Александър се харесали именно от филма и завързали извънбрачна връзка, пише HotArena.net, цитирайки в. „Уикенд“. Актрисата, която приближава 40-те, свалила колегата си докато го учила да играе салса.

Сано е женен от няколко години. Съпругата му Нели Атанасова обаче не можела да си представи той да й кръшне, защото била уверена в своя сексапил.

Не така обаче стоели нещата в брака на Яна Маринова с Тихомир Винчев. Бившият боксьор бил много ревнив и избухвал само при мисълта, че жена му му кръшка.

Затова актрисата била много притеснена Тишо да не узнае за авантюрата й. Постоянно била в стрес от това, но явно привличането с колегата й е по-силно от разума й.

Характерът на Тихомир по принцип бил доста сприхав. Той обичал да държи жена си изкъсо и затова се очаква да побеснее, ако узнае за връзката й с Александър Сано.

„Ако разбере, че Яна го е окичила с рога, ще откачи!” – коментират хора от обкръжението на Винчев.

Според слуховете, актрисата и друг път му е кръшкала и затова той е станал параноичен на тази тема. Явно обаче има защо да бъде такъв.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар