Силвия Петкова – млада и талантлива, защо не напусна България, нейните 3 причини

Силвия Петкова – млада и талантлива, защо не напусна България, нейните 3 причини
Гласувайте за статията

Силвия Петкова – млада и талантлива, защо не напусна България, нейните 3 причини да остане тук и да търси професия, любов, реализация, щастие.

Силвия Петкова – актриса, мечтае да е и продуцент един ден

Силвия Петкова е от младите ни театрали, с нов поглед към киното, играта, но с огромната си любов към филмите, сцената, ролите и желанието да оставят следа.

Както пишат и от сп. „Лайфстайл“ актрисата обича природата, близките си хора тук и разбира се, надеждата й за едни по-хубави времена, които тя вярва, че скоро наближават.

Попитана дали би напуснала страната, Силвия признава, че като млада студентка не е ходила на бригада, за да мие чинии или да бере плодове, но не съжалява за това. След като реализира най-голямата си мечта – Натфиз. На финала среща и сериозните житейски изпити, но не се предава.

Остава без работа, след като се дипломира, има моменти на безизходица и тежки разкаяния, но скоро идват и малките, а после и по-добрите й роли и така днес тя се чувства на мястото си тук, вярва, че сме силен и упорит народ и харесва това. Би заминала през океана само ако ще участва в голяма роля и да кара кънки например на мечтано за нея място, но казва, че животът й е само тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар