Мис България Вероника Стефанова изригна с открито писмо до Мартин Карбовски! (направо го разби – виж тук)

Мис България Вероника Стефанова изригна с открито писмо до Мартин Карбовски! (направо го разби – виж тук)
Гласувайте за статията

Мис България – Свят Вероника Стефанова показа, че не си поплюва!

Мис България – Свят Вероника Стефанова изригна в открито писмо до журналиста Мартин Карбовски. А причината за това е скандалът с Мис България – Вселена 2017 Николета Тодорова.

Карбовски

Мис България Вероника Стефанова с писмо до Мартин  Карбовски

Припомняме, че в своето интервю Тодорова обяви повечето миски и родни красавици за леки жени. И директно заяви, че дължали победите си на секс с високопоставени господа или членове на журито. Това вбеси Вероника Стефонова, която написа следното:

„Здравейте г-н Карбовски! Много съм разочарована от предаването, което излъчихте относно конкурсите в България и в чужбина. Не смятам, че събирателен образ за всички миски трябва да са момичета, които говорят неща неотговарящи на истината.

Не унищожавайте сферата ни с недостоверна информация. Вместо родителите ни да се гордеят с това, че носим титли и достойно представяме страната ни на най-големите форуми за красота в света, те трябва да се срамуват.

Защото някой се опитва с цел известност да срине имиджа на момичета, които чрез делата си заслужават короните си. Не смятате ли, че е редно да имаме право на отговор? В другите държави ни третират като кралици, обръщат се към нас с обръщение Мис България, тук ни унижавате и ни приравнявате към най-древната професия.

Ние сме посланици на българската красота, традиции и история пред света, ние сме лицето на страната ни и заслужаваме уважение. Ние не пушим цигари, не ходим по клубовете и не употребяваме алкохол.

Ние спазваме международен протокол, подкрепяме и създаваме благотворителни инициативи, чрез които помагаме на нуждаещи се, вървим с високо вдигната глава и с гордост носим в сърцето си България“, пише възмутената Вероника Стефанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар