Рекордьорка: Ирена Милянкова бременна с 6-то дете! (миската е в края на петия месец, чака момиченце)

Рекордьорка: Ирена Милянкова бременна с 6-то дете! (миската е в края на петия месец, чака момиченце)
Гласувайте за статията

Ирена Милянкова остави всички с отворени усти, няма втора като нея!

Миската Ирена Милянкова май се бори за влизане в рекордите на Гинес. За най-голям брой раждания, разбира се. И като гледаме, има големи шансове да го постигне, защото е… бременна отново.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова отново е бременна, чака шестото си дете

Не, това не е някаква измислица, а самата истина. Ирена Милянкова е вече в края на петия месец и очаква момиченце. Това ще е шестото й поред дете като вече има четири от Росен Чолов – Чолата и едно от Никола Чолаков.

Както знаем, Чолаков от няколко години насам е нейната половинка и опора в живота. Двамата се срещнаха след като Чолата влезе в затвора за склоняване към проституция, а Ирена се опитваше да се излекува от тормоза му.

Припомняме, че Милянкова беше малтретирана физически и психически от Чолов, на когото обаче успя да дари цели четири деца. След това тя се влюби в Никола Чолаков и почти веднага зачена с наследника му.

Ирена Милянкова нямаше проблеми да пази в тайна от родните медии настоящата си бременност, тъй като тя отдавна се отдели от модните среди у нас. Двамата с Чолаков живеят съвсем номален и спокоен живот, заедно с осемте си деца.

„За своите едва 32 години тази жена е истински феномен. Такава страст към възпроизвеждане отдавна не бяхме виждали – нито у нас, нито по света“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рекордьорка: Ирена Милянкова бременна с 6-то дете! (миската е в края на петия месец, чака момиченце)”

  1. Кремена

    апр. 03. 2018

    Ако повечето са така, няма да се затрием като народ, какво я обиждате, върши ви и вашата работа. Освен това е много красива жена и такива трябва да раждат много деца. Браво на нея, и още едно да роди! Тахтабите ли да раждат?

Добавете коментар