Брутално: Близначката Алекс сама си пуснала порно снимките за реклама! (шокиращи разкрития)

Брутално: Близначката Алекс сама си пуснала порно снимките за реклама! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Близначката Алекс Димитрова си разпространила снимките сама!

Всички помним чутовния скандал с порно снимките на блиначката Алекс Димитрова. Които лъснаха на първа страница на столичен вестник преди месеци. Тогава певицата нададе вик до небесата и лично отиде в предаването на Гала, за да се ожали.

Алекс

Близначката Алекс си пробутала сама снимките за пиар

Оказа се обаче, че чаровната къдрокоска сама си е пласирала кадрите в пресата. Това разкриха източници пред вестник „Галерия“. Алекс се опитала да предизвика скандал, подобен на този с изпълненията на Галена във ваната преди години.

И действително след кадрите, на които тя е облечена като медицинска сестра и прави френска любов на непознат мъж, кариерата им със сестра й доста потръгна.

„Сами си правете изводите кой крив, кой прав. Но реакцията на близначката при Гала беше меко казано странна. Първо тя не отрече, че на снимките е тя и си призна моментално. Сякаш се похвали. И второ – дори не се засрами“, коментират запознати.

Наистина пред Гала Алекс Димитрова сподели, че родителите й били наясно с кадрите и не се срамували от това. Те считали, че дъщеря им е вече достатъчно голяма, за да прави секс и да живее живота си така, както иска.

„Всичко е повече от ясно. Двете с Влади влязоха дори във Вип Брадър, но излетяха първи оттам. Разбраха, че могат само да си мечтаят за рейтинг и фенска любов като на някои техни колеги и явно решиха да вземат нещата в свои ръце. Алекс винаги е била по-разкрепостената и по-напориста за слава от двете“, коментират близки до тях източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар