Взрив: Валя Ахчиева нагъна млад шофьор от БНТ! (любовникът й женен с две деца – виж тук)

Взрив: Валя Ахчиева нагъна млад шофьор от БНТ! (любовникът й женен с две деца – виж тук)
Гласувайте за статията

Валя Ахчиева беше зарязана от дългогодишния си френски любовник, но не остана на сухо!

Лицето на БНТ Валя Ахчиева не се отдаде задълго на мъката и страданието по изгубената любов. Както знаем, около Коледа тя беше зарязана от френския си любовник, с когото мачкаха чаршафите няколко години.

Валя Ахчиева

Валя Ахчиева си хвана с 15 години по-млад любовник, шофьор в БНТ

Човекът обаче се измори да циркулира между Париж и София. А отказът на Ахчиева да зареже кариерата си и да се премести да живее при него във Франция, го накара да вземе решението си.

Малко преди Бъдни вечер той заяви на Валя, че я напуска. А журналистката остана с пръст в уста. Е, оказа се обаче, че тя не е губила ценно време в сълзи и кършене на ръце.

Близки до Ахчиева източници разкриха пред вестник „Таблоид“, че от няколко месеца насам тя върти любов с доста по-млад шофьор. Името му е Владо и е с 15 години по-малък от Валя Ахчиева. При това бил женен с две деца.

Владо работел на щат в БНТ, а аферата му с Валя тръгнала покрай репортаж за пристанището в „Свети Влас“. Били изпратени в командировка заедно като Владо трябвало да откара журналистката до мястото и да ходи с нея навсякъде, за по-голямо удобство.

И така, от дума на дума и от задача на задача, двамата се озовали в хотелската стая и директно в леглото. Връзката им продължила и след завръщането в столицата като Владо два пъти седмицно преспивал в дома на Ахчиева.

Той се оправдавал пред жена си, че е в командировка, а водещата му правела кулинарни изненади. След които, разбира се, шофьорът се отчитал подобаващо като любовник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар