Ти да видиш: Годежен пръстен ли е това на ръката на Мария Илиева?! (виж тук + още подробности)

Ти да видиш: Годежен пръстен ли е това на ръката на Мария Илиева?! (виж тук + още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Илиева се е сгодила за Георги Михайлов или само така ни се струва?!

Годежен пръстен ли е това, което виждаме на ръката на Мария Илиева?! Поп дивата, която преди месеци стана майка на първото си дете Александър, се върна към работата си и музикалната сцена.

Мария Илиева

Мария Илиева показа странен пръстен на ръката си, дали е годежен наистина?!

Преди дни тя беше засечена на парти за рождения ден на нейния стар и много близък приятел бийтмейкъра Dexter в Бедрум клуб. Там обаче впечатление направи не рожденика, нито някой друг от гостите. А самата Мария Илиева и новия пръстен на ръката й.

Бижуто е с голям диамант и очевидно срува цяло състояние. А и странното беше, че Мария през цялото време някак си опитваше да го скрие от камерите.

Певицата забрави за това и се отпусна само веднъж – в момента, в който си правеше селфи със Сантра. Тогава кадърът запечата огромния и красив пръстен, който по всичко прилича на годежен.

Странно е как обаче Мария Илиева ще мисли за сериозно обвързване и сватба с Георги Михайлов, който дори не си гледа бебето. Както знаем, 26-годишният младок се появи у нас само в деня на раждането и после офейка за Белгия.

Той живее от години там, заедно с родителите си, които развиват успешен бизнес. Откакто е станал баща обаче, Жорко с нищо не е загатнал дори, че има бебе. Нито малкият Сашко, нито Мария Илиева са присъствали в снимките и постовете му.

А социалният му статус в мрежата и до днес продължава да бъде „необвързан“. Затова е някак странно пръстенът на Марчето изведнъж да се окаже годежен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар