Емануела показа защо й викат Тялото! (Певицата отмаря в Спа хотел №1 на Балканите+ убийствена снимка)

Емануела показа защо й викат Тялото! (Певицата отмаря в Спа хотел №1 на Балканите+ убийствена снимка)
Гласувайте за статията

Емануела показа нагледно защо й викат Тялото!

Емануела избра да почине през уикенда в спа хотел №1 на България и Балканите. Певицата с изумрудените очи релаксираше в Arte Spa&Park Велинград.

Звездата на „Пайнер” почива в комплекса, избран за най-добра петзвездна Спа разкошотия за 2017 година. Призът му е присъден не само за страната, но и за Балканите.Поп фолк дивата се отдаде на релакс заедно със сина си Митко Динев-младши и в компанията на приятели.

Очакванията за разкош и лукс се оправдаха на сто процента, категорични са очевидци.

Емануела се появи в басейна, като прикова към себе си всички мъжки погледи. Поп фолк дивата бе в доста изрязан бански, който подчертаваше перфектната й фигура. Той бе в черно с розови кантове, като напълно контрастираше с цялата й визия. Изрязаното горнище очертаваше идеално перфектният й бюст.

Чалга фурията има не само запомнящи се балкони. Миналата година определиха изпълнителката и като носителка на най-секси дупе. Емануела е една от малкото фолкаджийки в бранша, на които снимките й в социалната мрежа отговарят напълно на фигурата й на живо.

Емануела показа тяло за грях

Точно на Великден в Спа хотел Arte Spa&Park във Велинград ще се проведе уникално събитие. В тузарскиат комплекс ще се постави рекорд на Гинес-за най-голямо боядисване на великденски айца в света.

Събитието цели да повдигне духа на присъстващите, да ги обедини в българското и да създаде много емоции, и положителна енергия за един от най-светлите християнски празници. На него ще присъстват над 2000 човека. А гости на мероприятието ще бъдат рапърите Венци Венц и Павел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар