Преслава добре подреди Павел: Нанесе се в дома му, но с… майка си! (още подробности)

Преслава добре подреди Павел: Нанесе се в дома му, но с… майка си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Павел Лазаров ще трябва да живее с Преслава и тъща си!

Поп фолк дивата Преслава е в трепетно очакване на първото си дете. Както знаем, то е от Павел Лазаров и всичко сочи, че ще бъде момиченце. Певицата криеше бременността си през първите месеци от чисто суеверие. Наскоро обаче обяви новината, при това лично.

Преслава

Преслава се нанесе при Павел, но с родителката си Янка

Има и още по-ново нещо около нея. И то е, че Преслава най-после склони да се премести от апартамента си в любимия Пловдив. За да се нанесе при Павел Лазаров в столицата.

Щастието на половинката й едва ли е траело дълго, тъй като заедно с Петя от Добрич в апартамента се е преместила и майка й Янка. Леля Янка заявила, че ще бъде неотлъчно до дъщеря си по време на бременността й и ще следи зорко как се храни и дали си почива достатъчно.

„Павел по принцип винаги е бил тотално независим и свободолюбив мъж, който дори обича да се налага. Не можем да го мислим сега, когато зад вратата винаги ще е тъща му и ще го държи под око. На пръсти ще трябва да ходи около нея и Преси, което вероятно ще го изнерви“, коментират близки до двойката източници.

Преслава обаче не искала и да чуе, че леля Янка няма да остане при тях. Като за първа бременност певицата била доста страхлива и неуверена в действията си. Очаква се съвсем скоро тя да преустанови участията си по заведенията, за да не навреди на бебето в утробата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар