Златка Райкова потресе зрителите на „Капките“ с брутален гаф! (резилът е огромен – виж тук)

Златка Райкова потресе зрителите на „Капките“ с брутален гаф! (резилът е огромен – виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова този път затвърди определението плеймейтка!

Златка Райкова, която тръгна ударно в шоуто „Като две капки вода“ и се очертаваше като един от големите претенденти за победата, снощи се омаза. Ама яко се омаза. Блондинката направи чутовен гаф, с който затвърди определението плеймейтка за себе си.

Златка Райкова

Златка Райкова яко се издъни в „Като две капки вода“, не знаела името на Гъмов

Русата Златка влезе в образа на Гери-Никол, но не успя да я докара особено добре. Двете нямат нищо общо, особено като физика. И това се отбеляза от Фънки. Докато Гери е доста пълна и късокрака, то Райкова извади тяло на модел, което няма нищо общо с образа на варненката.

Не това обаче впечатли зрителите, а фактът, че Златка Райкова не е научила името на ментора си по актьорско майсторство. Да, иде реч за Станимир Гъмов, който от началото на сезона е почти всеки ден с участниците.

Точно него обаче Злати реши да прекръсти и вместо Станимир го нарече Димитър. Ококорените очи на журито и бурния смях в залата, накара Райкова да се замисли и да разбере, че е сгафила.

Вместо да си затрае обаче и да изчака някой да я светне за името на Гъмов, тя направо изтърси, че не го знае. В същото време камерите се насочиха към лицето на Гъмича, който опита да прикрие раздразнението и обидата си, но не успя.

„Тая Златка, бе! Две имена да не може да запомни. Но така е то, не е лесно да носиш плеймейтска главица. Всичко ти идва сложничко и много зор трябва, за да се оправиш“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Райкова потресе зрителите на „Капките“ с брутален гаф! (резилът е огромен – виж тук)”

 1. Тъпо

  апр. 03. 2018

  Сигурно този, който е писал е с перфектно изваяно тяло.
  Защо намирате кусури на хората?
  Гери-Никол била пълна и късокрака, Златка пък била слаба. Всеки ще бъде такъв какъвто иска!
  Ограничени хорица.

Добавете коментар