Цветелина Грахич мина всички граници: Наблъска още силикон на вече анорексичното си тяло! (виж тук)

Цветелина Грахич мина всички граници: Наблъска още силикон на вече анорексичното си тяло! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич не прилича на нормален човек, феновете й в ступор!

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич наистина си е объркала главата. Тя от години се е вманиачила по отслабването, което към днешна дата при нея граничи с анорексия.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич стана анорексичка със силикон

Доста пъти босненката се опита да отрече писанията, че е болна от анорексия, но вече не й се получава. Последните й снимки, а и видеото от новата й песен „Кво чух“, говорят сами по себе си.

Грахич е не просто слаба, тя е мършава. На всичко отгоре се е подложила на операция за уголемяване на бюста като се е наблъскала със силикон. Феновете й се в ступор и не пестят критиките си към нея по отношение на визията.

„На какво си заприличала, нямаш ли огледало?! Преди време беше сто пъти по-сладка и хубава, въпреки че беше леко пухкава. А сега какво, мязаш на държана три месеца в концлагер. Ако не започнеш да се храниш нормално ще я закъсаш съвсем. Как може да се харесваш грозна“, коментират потребители по форумите.

Припомняме, че Цветелина Грахич от много време има връзка с Кристиян Шаламанов от ромската група Рико Бенд, който я харесвал слаба. Близки до нея източници шушукат, че може би той е виновникът тя да се докара да това състояние.

Преди време самият Слави Трифонов редовно я кастреше и й се караше, че не яде. Дори я беше заплашил с глоба и наказания ако не започне да се грижи за здравето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар