Ужас: Ето защо Михаела Филева не пие алкохол! (шокираща случка от миналото й излезе наяве)

Ужас: Ето защо Михаела Филева не пие алкохол! (шокираща случка от миналото й излезе наяве)
Гласувайте за статията

Михаела Филева не иска и да чуе за напиване или опиати!

Певицата Михаела Филева е една от малкото в наши дни, която спокойно може да се нарече пример за подражание. Мишето нито пуши, нито пие, а камо ли да употребява забранени вещества.

Михаела Филева

Михаела Филева не иска да се напива, за да не стане като със съученичката й

Причината за това обаче е ясна на малцина и това са само най-близките хора до изпълнителката. Оказа се, че когато била ученичка само на 15 години, Филева отишла на купон.

Знаете как е там – тийнейджъри с мераци да бъдат възрастни и да опитат от всички сладости на живота. Алкохолът се леел на реки, а учениците започнали да се квасят.

Докато Михаела Филева изпила съвсем малко, защото се страхувала да не я хване, нейна съученичка и приятелка се нальокала до козирката. Пияна като мотика, тя се свила в един ъгъл и заспала. Тогава около нея се насъбрали няколко от момчетата, които изведнъж решили да се възползват.

Видели чудесната възможност да изпробват половите си умения с почти неадекватното момиче. И само навременната намеса на няколко човека от купона, сред които и самата Михаела Филева, успели да спасят горкото пияно девойче.

Оттогава Филева се наплашила яко от високоградусовите напитки и се зарекла, че каквото и да прави, няма да позволи да се докара до такова състояние. Изпитвала адски ужас да не би някой да посегне и на нея, както се опитали да сторят с приятелката й.

„Мишето е наистина предпазлива и трудно се доверява на чужди хора. Тя е прекрасен човек и приятел, но първо трябва да те изпробва. Веднъж докажеш ли й, че може да разчита на теб, тя също ще ти е приятел завинаги“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар