Мегз си е Мегз, на която и точка от света да се намира!Миглена Каканашева - Мегз

от седмици е в райското кътче Тайланд. Вместо да се забавлява обаче, тя отново няма мира, дори и там. Дизайнерката не спира да общува с феновете си чрез социалната мрежа и да споделя размислите си. [caption id="attachment_404226" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз разтърси феновете си с поредните свои размисли[/caption] На католическия Великден (знаем, че Мегз е католичка от Раковски), тя собственоръчно измайстори огромно боядисано яйце. Признаваме, че й се е получило страхотно. Не това обаче разтърси феновете й, а разкритието, което Каканашева направи в поста си към снимката. Ето част от това, което тя написа в мрежата. "Честит Великден! Христос Възкресе! Сама си направих това яйце. И без това не издържам без работа, та седнах да си порисувам и помисля над случващото ми се. То е за мама, татко, брат ми и цялото ми семейство.

За мен Великден е символ на грешката, прошката и урокът. Христос е разпънат, за да изкупи нашите грехове. А на този ден възкръсва, за да ни покаже, че грешките ни са простени. Всичките триъгълници по яйцето ми са символ на всички трудни избори, които направих тази година.

Много от тях могат да се нарекат и грешки или пък грехове, защото когато изборът е труден, той наранява. А по-голяма грешка и грях от това да нараниш някого няма. Знам, много са. Но годината беше дълга и тотално преломна за живота ми. Точките са всички уроци, които научих и които ме промениха завинаги. А лентите са всички хора в живота ми, от които трябва да поискам прошка. Днес вървях по плажа с едно огромно яйце. И една стойка залепена навсякъде с тиксо, която сама си изобретих, за да мига да работя по време на уж почивката си. Търсех си дърво, на което да се кача да снимам. Като се качих започнах да записвам едно видео за един човек и от смешния ми разговор с него се замислих колко ли нелепо всъщност изглеждам отстрани за всички тези спокойни хора. Аз метър и 50 с огромното ми яйце, мъкнеща странно изобретение и бързаща да се качи на дърво. И ми стана толкова приятно. Как изобщо тази магия в мен е оцеляла. И как съм успяла да си остана толкова чудата и нелепа. Точно като смешните, малки деца, които не знаят къде се намират и заниманието им точно в момента е най-важното нещо на света...", пише Мегз.