Елена Паришева взе тежко решение: Разделя се с Ивелин Попов!

Елена Паришева взе тежко решение: Разделя се с Ивелин Попов!
Гласувайте за статията

Елена Паришева и Ивелин Попов се разделят!

Елена Паришева и Ивелин Попов-Попето няма да са заедно. Спортистът обаче не зарязва семейството си. Футболистът е направил тази тежка крачка в името на кариерата си.

Елена Паришева и Ивелин Попов се разделят, но временно

Капитанът на националния ни отбор не иска да прекъсна играта си в Русия, където е звезда. И поради тази причина Попето приел да бъде разделен по-продължително време от най-любимите си хора.

През зимата Ивелин Попов бе отдаден под наем. Трансферът се осъществи между московския тим „Спартак” и футболният отбор на „Рубин”(Казан).

Така мъжът на Елена Паришева ударил с един куршум два заека. Защото си осигурявал повече минути на терена и с това едновременно си запазвал цялостта на заплатата.

Само че футболистът искал децата му да се възпитават в българските ценности. Затова взел трудното решение, заедно със съпругата си. А именно тя и децата им да останат в София, а той да продължи да рита за казанския отбор.

Елена Паришева също направи жертва.В името на семейството и наследниците си тя се отказа от кариерата си на поп фолк певица.

С днешна дата бившата чалгарка успешно върти собствен ресторант. А съпругът й пък отскоро е в бизнеса със строителството и недвижимите имоти.

В Москва футболното семейство също притежава собствен апартамент, който до лятото ще остане празен. Пред фамилията стои още едно изпитание. Защото, за да летят до Казан, Елена и децата трябва да сменят два пъти превоза.

Ивелин Попов ще остане в Казан до лятото. И дотогава ще държи връзка с жена си и децата единствено чрез модерните технологии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар