Миглена Ангелова изригна бясна в мрежата: Ето кое накара кръвта й да кипне! (виж тук)

Миглена Ангелова изригна бясна в мрежата: Ето кое накара кръвта й да кипне! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова няма цип на устата и винаги е директна!

Бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова отново се възмути. И не спести критиките си – този път към родната администрация, която й опъна нервите до скъсване.

Миглена Ангелова

Водещата Миглена Ангелова направо избухна в социалната мрежа

Известна с откровенността и директността си, любимката от Вип Брадър скочи срещу една от множеството нередности в държавата. Ето какво разказа тя в мрежата.

„Не зная кое ме дразни повече. Странното работно време на нашата администрация, която издава бележки всякакви в определени дни със свое си работно време. Което научаваш чааааак на гишето (не на сайта).

Или това, че живеем в 21 век и ясно осъзнавам, че е безумие с дни да събираш бележки за нещо, което може да се провери в масив от данни по всяко време от всеки средно интелигентен служител.

И още нещо. Забелязвам, че правовото невежество е влязло и в местата за издаване на бележки. Та, когато всеки започне да си интерпретира законите както му скимне, настава хаос и ти се иска да не си дама, а каруцар.

Иначе, докато киснеш по опашките, срещаш симпатични хора, които ти разказват как същата дейност е уредена в Англия, Дания, САЩ и т.н. – все едно сте около огъня и си разказвате приказки.

А понякога попадаш на някой охранител, който раздава номерца, все едно владее светкавиците. И на три-четири лели, дресирани да уважават властта, които го пазят от мислещи и питащи.

И безсмислено обясняваш какво значи „стадо“ и колко много от безумията у нас са резултат от навика да се оцелява като овца и да се блее в хор“, написа Миглена Ангелова в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар