Петя Дикова официално: Да, с Илиян съм! Тате много го харесва (виж какво разказа водещата)

Петя Дикова официално: Да, с Илиян съм! Тате много го харесва (виж какво разказа водещата)
Гласувайте за статията

Петя Дикова обяви връзката си с Илиян Любомиров!

Водещата на „КулТ“ Петя Дикова най-после се престраши и обяви връзката си. За първи път, откакто е на екран, зрителите могат да видят човека до нея. И това, както вече писахме, е писателят Илиян Любомиров.

Петя Дикова

Петя Дикова разкри истината за връзката си за първи път

Той е по-известен с прозвището Августин Господинов и с това, че си пада по доста по-възрастни жени от него. Всъщност Петя Дикова отново е по-голяма, но не и с 15-20 години, както беше в предишната му връзка.

Пипи и Илиян са заедно от есента на миналата година, но се познавали лично от две години. Още първия път, след интервюто си при нея, Любомиров я намерил в мрежата и й писал.

Петя Дикова обаче не му обърнала внимание и дори не му отговорила. Решила да свали гарда две години по-късно, когато отново го засякла на събитие – този път на премиера на книга.

Двамата си побъбрили и щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева се съгласила да излязат на среща. Днес била адски щастлива, че го е направила, защото писателят я пленил с чара и обаянието си още преди „първата ракия“.

Най-любопитното и дори фантастично е, че самият журналист Сашо Диков одобрил кандидат зет си и едва ли не искрено го харесал. За чепат характер и остър език като неговия, това си е направо чудо.

„Тати много бързо прецени Илиян и го хареса. Каза ми, че знае защо съм се влюбила в него – защото е много умен. И това наистина е така. За майка ми няма да говоря изобщо – тя е такава душица и моментално го прие. Радвам се, че семейството и годеникът ми се разбират прекрасно и не се налага да ги крия едни от други“, разбъбри се Петя Дикова в интервю за известно столично списание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар