Галин смая с изповедта си: Вярвам в истинската любов, веднъж вече съм я имал! (ето какво разкри тийн идолът)

Галин смая с изповедта си: Вярвам в истинската любов, веднъж вече съм я имал! (ето какво разкри тийн идолът)
5 (100%) 1 vote

Галин вярва и знае, че истинската любов съществува!

Тийн идолът Галин всяка нощ присъства в мокрите сънища на стотици мацки. Вниманието и еуфорията към него не секват нито за миг. А към днешна дата можем да твърдим, че именно той е най-желаният изпълнител у нас.

Галин

Красавецът Галин призна, че силно вярва в истинската любов

Въпреки това красавецът си няма гадже и в момента е отдаден единствено на кариерата си. Миналия уикенд той имаше участие в Англия, където забавлява сънародниците ни.

В откровено свое интервю Галин призна, че наистина вярва в любовта. Знае, че някой ден ще я срещне, но не бърза и не драпа това да стане на всяка цена.

„Абсолютно вярвам в любовта. Но засега още чакам истинската. Сам съм, добре ми е така, нямам нужда от сериозна връзка. Голямата любов съм я изживял още като ученик. Наистина обичах силно това момиче. Но беше някак детско и знам, че тепърва ще обичам друга отново“, споделя Галин.

Колкото до музиката и работата си като цяло, той твърди, че не би я загърбил – не и към днешна дата. Защото му коствало наистина много, за да стигне до върха, където е днес.

„Лиших се от свободното си време. Хвърлих доста нерви в работата си, за да успея. Радвам се, че днес имам почитатели и хора, които оценяват работата ми. Мога да кажа, че през последните години съм доста по-отговорен към посланията в текстовете, тъй като много хора слушат музиката ми“, гордее се Галин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар