Росен Петров е нов човек: Няма да го познаете! (СНИМКА)

Росен Петров е нов човек: Няма да го познаете! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Росен Петров се е променил значително през последните месеци!

Освен че сменя попрището си и отново се завръща към телевизията, Росен Петров сменя и външния си вид. Той вече е напълно нов човек и това си личи по визията му, научи Kliuki.bg.

Росен Петров

Росен Петров е станал друг човек, поне визуално

Бившият политик се е напомпал здраво във фитнеса. Ръцете му са вече огромни, а за това допринася и мотивацията му да отслабне, пише HotArena.net.

Росен Петров е започнал да тренира здраво след решението си да се върне на екран. Той беше натрупал много килца, докато беше депутат, но сега явно скоростно ги сваля.

Има и друга причина, която може да е мотивирала бившия тв водещ за тренировки. Това е евентуалната му бъдеща сватба, която се очаква вече от години.

Журналистът и гаджето му Карина са заедно вече над 5 години, но така и не се стига до най-важния момент в живота на всеки човек. Те нито направиха бебе за това време, нито се ожениха.

Все пак се говори, че най-после ще се венчаят и това ще стане след връщането на Петров в тв ефира. Той има достатъчно спестявания от времето си като политик, така че за него няма да е проблем да извади една прилична сума за сватба.

Вижте в каква форма се намира в момента някогашното протеже на Николай Бареков!

Росен Петров

Новият Росен Петров

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар