Васил Найденов: Хора идват да ми целуват ръка! (още разкрития на голямата звезда)

Васил Найденов: Хора идват да ми целуват ръка! (още разкрития на голямата звезда)
Гласувайте за статията

Васил Найденов призна, че продължава да се чувства обичан и ценен!

Големият Васил Найденов скоро ще изнесе концерт за българите в Лондон. Събитието ще се състои в оборотния клуб Clapham Grand, а билетите са на цени от 22 до 220 паунда. В зависимост от мястото.

Васил Найденов

Васил Найденов не ще да пее в Арена Армеец

Васко Кеца обаче признава, че не се е главозамаял от факта, че отново ще лети за Англия.

„Дали съм в Лондон, или в Каспичан, за мен е все едно. Аз се раздавам емоционално по един и същи начин. Дали ще съм в зала, пиано бар или кръчма, при мен винаги е пълно. Хората пеят с пълно гърло и да не звучи много арогантно, но често има такива, дето идват и ми целуват ръка.

За мен това е по-скъпо от всяко друго признание. Всичко останало – арени, и т.н, е нещо пет пъти напудрено и не е гаранция, че в музикално отношение ще бъде издържано. Особено като ниво на звука“, коментира Васил Найденов.

Изпълнителят е категоричен, че идеята за концерт в зала Арена Армеец никога не го е блазнила. Не би написал и книга за живота си, както направиха маса от родните творци и величия.

Много хора са го търсили с мерак да започнат писането на книга, но той все отказвал. Не иска да омръзне на феновете, както се изразява. А и това, което трябва да знаят за него, хората го знаели.

„Ама кой ли не се обади, години наред. Хората ми знаят и кътните зъби – какво толкова имам да казвам още? Каква книга, какви щуротии, кому е нужно – за да изкара някой едни пари…

Или да си направя на финала восъчна фигура и да изляза с нея на сцената, както направиха някои наскоро. Аз тая слава съм я изпитал, отдавна съм ги надживял тия амбиции“, признава Васил Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар