Асен от „София Ден и Нощ” сгоден за дружка на Златка Райкова? (Ето коя е силиконката+много снимки)

Асен от „София Ден и Нощ” сгоден за дружка на Златка Райкова? (Ето коя е силиконката+много снимки)
Гласувайте за статията

Асен от „София Ден и Нощ” се оказа сгоден

Асен от „София Ден и Нощ” е сериозно обвързан с дружка на плеймейтката Златка Райкова. Еди Канхуш, както е истинското име на тийн любимецът от известния сериал, си има стабилна връзка. Актьорът е сгоден за красивата Женя Гъркова.

Силиконката е приятелка на плеймейтката Златка Райкова, която участва в шоуто „Като две капки вода”.

Това обяснява почти постоянното присъствие на екранния Асен сред публиката на шоуто за имитации. Неговата Женя пък е маникюристка и фотомодел, доста гъста с почти целия познат хайлайф.Близки приятели ня влюбените обаче са убедени, че двамата с актьора не си подхождат.

Асен от „София Ден и Нощ“ е сгоден

Женя Гъркова не само стърчи почти с една глава над нисичкия Асен, но и разполагала със солидни финансови възможности.

Звездата от сериала „София Ден и Нощ” пък разчита почти изцяло на средствата, които получава от филма. С които не може да поглези и да осигури висок стандарт на живот на годеницата си.

Актьорът не си падал по разглезени златотърсачки. Незнайно как и защо обаче си паднал по тунингованата мадама. Той харесвал обикновени момичета, каквато е екранната му половинка Симона в сериала.

Но съдбата си прави номера и така екранния Асен попаднал под чара на половинката си. Женя била коренна противоположност на обикновено момиче. Тя носила тонове грим, обичала купоните на макс, чалгата и имала няколко пластични операции по себе си.

Вероятно заради тези различия двамата не афиширали връзката си и предпочитали да държат любовта си в тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар