Бориса Тютюнджиева изтегли късата клечка: Хвана си гадже супер циция! (заведе я в мизерен хотел в Доминикана)

Бориса Тютюнджиева изтегли късата клечка: Хвана си гадже супер циция! (заведе я в мизерен хотел в Доминикана)
Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева не можа да случи на читав любовник!

Моделката Бориса Тютюнджиева ще има да си спомня за щастливите времена с продуцента Андрей Арнаудов. Той може и да е чепат като нея, но поне беше щедър.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева си хвана супер скръндза за гадже

За разлика от настоящото й гадже, което се оказа супер циция. Бориса се хванала със заможен бизнесмен преди няколко месеца. Всичко уж тръгнало по мед и масло, докато не дошъл моментът двамата да боравят с пари.

Въпросният „кавалер“ се оказал толкова стиснат, че не правел никакви подаръци на красавицата. А Тютюнджиева осъзнала, че не може да го заведе дори в мола, защото няма да й купи абсолютно нищо.

Налагало се тя сама да се харчи за дрешки, бижута и аксесоари, докато господинчото само им се радвал. В ресторантите едва се бъркал да плати сметката и го правел от няма и накъде.

Наскоро Бориса Тютюнджиева се похвали с почивката си в Доминикана, но така и не показа хотела, в който е отседнала с половинката си. Причината е, че мястото е възможно най-мизерното и с ниска цена, на база ол инклузив.

На вечер се плащала сумата от едва 50 евро на човек, което си е жива проба евтиния. И, разбира се, за нея не се предлагат никакви, ама никакви екстри.

„Изтегли късата клечка, горката. Докато приятелките й не могат да се нахвалят с глезотиите и подаръците от приятелите си, Бо се чуди къде да се скрие от срам. Не вярваме да остане дълго време с подобен скъперник“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар