Дарина Павлова се фука с пръстен за половин милион? (Виж с кой баровец минава под венчило)

Дарина Павлова се фука с пръстен за половин милион? (Виж с кой баровец минава под венчило)
Гласувайте за статията

Дарина Павлова се фука с диамантено бижу за половин милион!

Дарина Павлова не спира да се показва с новата си придобивка в социалните мрежи. Вдовицата на боса на Мултигруп е с марково бижу, струващо цяло състояние.

Дарина Павлова

Дарина Павлова се фука с пръстен за половин милион

Мадам Мулти иска да бъде забелязана и не спира да позира с новата си придобивка. От обкръжението на мафиотската вдовица доверяват, че огромният диамантен пръстен й е подарен от най-новия й любовник.

Според упоритият слух Дарина Павлова има връзка с Артуро Гуадарама. Бизнесменът е първа дружка на пиара на светската персона- Сандро Рубини.

Той се запознал с родната богаташка и дълго време я ухажвал. Мераците му обаче удряли на камък, но в един момент тя кандисала на ласките и най-вееч на подаръците му.

С днешна дата мулмилионерката не спира да се радва на пръстена, който гаджето й подарил. Очаква се в най-скоро вреем той да й предложи и брак. Нищо чудно вдовицата на мафиота Илия Павлов скоро да мине втори път под венчило.

След като овдовя, богаташката почти не се прибира в България. Тя рядко посещава и гроба на мъжа си, дори не присъства на помените му, коментират я източници.

Същото безхаберие Дарина Павлова проявява и към баща си. Той се спомина на 86 години, през есента на 2012 година. Дъщеря му обаче не се заела с подготовката на погребението, а натоварила своя дружка.

Мадам Мулти не останала дори до края на опелото, а оттогава не е стъпвала и на гроба на татко си, възмущават се очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дарина Павлова се фука с пръстен за половин милион? (Виж с кой баровец минава под венчило)”

  1. codoni

    апр. 28. 2018

    Артуро Гуадарама e e ГЕЙ.Самият той не го крие.Скоро се раздели с годеника си Сандро Рубини, който също не крие, че харесва само мъже.Освен това е мексиканец и е само заможен.Милионите само ги сънува.

Добавете коментар