Веселин Маринов: Две стотинки промениха живота ми!

Веселин Маринов: Две стотинки промениха живота ми!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов разкри своята вълнуваща история за началото на всичко!

Певецът Веселин Маринов бе гост на Слави Трифонов, в чието шоу сподели своята интересна история. Днес той е известен на всеки човек из страната, но всичко е започнало благодарение на две стотинки.

Веселин Маринов

Веселин Маринов разкри интересна история за своето начало

Става въпрос за началото на 80-те години, когато Веско е в казармата. Именно там неговите приятели го откриват за пеенето и музиката като цяло.

Той е пял в група и солистката там, която се казвала Сашка, му казала да кандидатства в Консерваторията, защото имал страхотен глас. Веско решил да я послуша.

Отишъл в София, но не познавал никого и не знаел нищо от града. Когато се явил на изпита, Лили Нейчева му казала, че трябва да научи 282 упражнения по солфеж.

Веселин Маринов тръгнал да излиза безкрайно притеснен, защото нямало как за една нощ да научи толкова неща. Тогава се сетил за Сашка, която също се явявала по това време на изпит в Консерваторията.

До него имало телефон – от онези старите, които искат по две стотинки за разговор. В себе си обаче Веско нямал никакви пари.

Тогава видял, че от предишен разговор са останали две стотинки. Взел ги, пуснал ги и се обадил на Сашка.

Тя го учила цяла нощ на солфеж. На следващия ден Веско получил тройка, което се оказало достатъчно за приема му, тъй като в други компоненти се искало да имаш по-високи оценки.

И до днес певецът си спомня за тези две стотинки. Без тях сега може би нямаше да е това, което е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар