Майката на Преслава превръща живота й в ад: И Павел го отнесе…

Майката на Преслава превръща живота й в ад: И Павел го отнесе…
Гласувайте за статията

Преслава не може да се зарадва на майчиното присъствие!

Майката на Преслава се нанесе при нея и Павел, за да й помага с бременността й и след това с бебето. Това обаче се оказа нож с две остриета.

Преслава

Преслава с родителите си

Причината е, че леля Янка по принцип била много критична жена, пише в. „Телеграф“. Тя не одобрявала нито едно от гаджетата на дъщеря си, като Павел не правел изключение.

Постоянно й натяквала, че не може да си избира мъже и това ще направи живота й ад. Преди даже не можела да стои в една стая с Бирмата, когото считала за „развей прах“.

За щастие Павката поне го понасяла. Той все пак е баща на първото дете на щерка й и затова Янка се принуждавала да го търпи, въпреки че и у него много неща не й харесвали.

Например не й се нравело, че Лазаров има много сприхав характер. Той се ядосвал за най-малкото и понякога дори ставал агресивен.

Известен е негов побой над фен на Преслава в подземен паркинг. Тогава Павката не си сдържал нервите и го пребил за дребно нещо.

Хубав или лош, това е човекът с Преси в момента. Тя ще роди съвсем скоро първия им син, а майка й трябва да помага в отглеждането му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Майката на Преслава превръща живота й в ад: И Павел го отнесе…”

  1. terra

    апр. 07. 2018

    Чалгаджийска сбърканящина.

Добавете коментар