Ники Дойнов се съсипва: Новинарят не може да издържа, защото…

Ники Дойнов се съсипва: Новинарят не може да издържа, защото…
3 (60%) 1 vote

Ники Дойнов е много зле, почти не спи, няма време за никаква почивка!

Новинарят Ники Дойнов се намира в тежка ситуация. От около година той не може изобщо да си почине, защото живее в непрестанен стрес, пише в. „Ретро“.

Ники Дойнов

Ники Дойнов няма време за никаква почивка

Журналистът отскоро е баща и грижите покрай бебето са на първо място за него. Той неизменно помага на половинката си Петя, но трябва да ходи и на работа, което допълнително го стресира и натоварва.

На всичкото отгоре Ники Дойнов бил ангажиран и с новото жилище, което се строи за него и семейството му. То представлява къща, която се намира в покрайнините на София.

Новинарят напуска квартал Редута, тъй като там станало нетърпимо за живеене. Изобщо не ставало за малки деца, а той искал да осигури на сина си най-доброто детство.

„Преди години беше прекрасно да живееш в този квартал. Сега няма въздух. Отваряш прозореца си и гледаш този на съседа. Това не е нормално. Няма къде да изведеш детето си, празно място не остана.“ – вайка се Ники Дойнов.

Новото жилище е просторно и има двор. Там детето му ще може да си играе на воля, а и има места за паркиране колкото щеш. Все пак Дойнов планира да си направи и гараж.

„Повече от година му отне да я построи. Но казва, че това за него е сбъдната мечта, тъй като винаги е искал да има двор, в който да се наслаждава на природата в свободното си време. Сега остава само да я обзаведе, търсят картини, които да си купят с Петя.“ – споделят негови колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар