Тотален обрат: Дара се оказа параван на Кекса, който крие истината за себе си!

Тотален обрат: Дара се оказа параван на Кекса, който крие истината за себе си!
Гласувайте за статията

Дара и Константин Трендафилов всъщност са просто приятели!

Истински шок за всички почитатели на Дара и Папи Ханс. Двамата се правят на двойка от месеци, а истината е съвсем друга.

Дара и Кекса

Дара и Константин Трендафилов са само приятели

Оказва се, че Контантин Трендафилов ползвал Дарина Йотова за публичен параван, прикриващ истината за него. Той всъщност си падал фен на лявата посока на движението, абсолютно нежен тип мъж, съобщава HotArena.net.

Дара и Кекса действително били много близки, но като приятели. Тя нямала нищо против той да я ползва за прикритие, защото така й правел и на нея пиар.

„Те са като приятелки, ходят по почивки, насам-натам. Дара няма сериозен приятел до себе си и този театър също я устройва. Щом Константин си хване мъжко гадже, двамата се разделят за кратко, защото поетчето не харесва дългите връзки и после отново го раздават влюбени.“ – споделя приятелка на певицата.

Поетът не си пада романтик, но пък явно е добър приятел. Той не вярва в идеалната любов, а по-скоро в страстта между двама души.

„Аз съм обратно на романтичен. Не харесвам вечери на свещи, не харесвам розички по леглото, не харесвам гледки от небостъргачи навръх Свети Валентин. Мисля, че няма никакъв чар в релсите на любовното клише.“ – споделя в интервю Константин Трендафилов.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар