Деси Слава изплака мъката си: Този път ще бъда истинска майка!

0

Деси Слава не може да си прости, че не е била повече време с Майки!

Певицата Деси Слава разочарова почитателите си с новината, че в скоро време няма да се завърне на сцената. Тя иска да се наслади максимално дълго на майчинството си, пише Pik.bg.

Деси Слава
Деси Слава с втори шанс да бъде перфектната майка

Преди 16 години фолк дивата нямаше този шанс с големия си син Майки. Тя за завърна към работата едва 3 месеца след раждането му, което и до днес не може да си прости.

„Върнах се от САЩ, когато Майки беше на 3 месеца. Нямах друг избор, освен да започна пак да работя. Винаги ми е тежало, че не успях да бъда повече време до сина си по време на детството му. Сега искам да компенсирам с Борис.“ – споделя певицата на „Пайнер“.

Припомняме, че Деси се завърна от Щатите с бебе на ръце преди време след скандал с бащата на детето си. Тя беше готова да изостави кариерата си и да заживее зад Океана, но връзката им не се получи.

Разбира се, има и друга причина поп-фолк звездата да не иска да се връща на сцената все още. Тя е качила около 30 кг. по време на бременността и още не може да ги свали.

В този си вид би изплашила феновете си и затова е разбираемо, че продължава да си стои у дома. Не се очаква тази година да видим Деси Слава на участие, може би догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.