Тото се сгоди насред Лондон, Яна е на седмото небе! (Подробности)

Тото се сгоди насред Лондон, Яна е на седмото небе! (Подробности)
Гласувайте за статията

Тото от „СкандаУ“ вече е официално обвързан и скоро ще се ожени!

В момента Яна Червенкова е най-щастливата жена на света. Възлюбеният й Йонислав Йотов – Тото е вече неин годеник, съобщава HotArena.net.

Тото и Яна

Тото и Яна вече са сгодени

Шампионът на „ВИП Брадър“ 2017 й предложил на едно коляно с пръстен в ръка насред Лондон. Свидетели на случката са станали техни познати, при които били отседнали там.

Тото и Яна са заедно от над 3 години. Те делят един покрив и вече се познават отлично.

Интересното е, че рапърът не е традиционалист и не вярва много в брака, но явно е предложил на любимата си заради самата нея. Няма жена, която да не си мечтае за сватба.

„По принцип не вярвам в брака като институция, но тя е и ще е жената до мен. Повече от три години живеем заедно, имахме възможност да се опознаем добре.” – разкрива рапърът.

27-годишният Тото беше сред най-желаните ергени, но вече е официално зает. В Къщата Ваня Щерева и Миглена Каканашева – Мегз проявиха интерес към него, но той не трепна и остана верен на Яна.

Сватбата им се очаква да бъде не по-рано от есента. Едва ли ще бъде от най-пищните, защото всеки рапър го раздава бунтар и е против статуквото.

Най-вероятно сред гостите ще бъдат много от бившите съквартиранти на Тото в Големия Брат. Интересно ще бъде да видим дали Шеф Петров ще бъде сред поканените, тъй като техните отношения претърпяха множество обрати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар