Александра Богданска с невероятни разкрития за Даниел Петканов: Той е…

Александра Богданска с невероятни разкрития за Даниел Петканов: Той е…
Гласувайте за статията

Александра Богданска има своите различия с мъжа си и не го крие!

Половин година измина неусетно от сватбата на Даниел Петканов и Александра Богданска. Двамата се опитват да свикнат с недостатъците на другия, но няма как да имат еднакви навици.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Александра Богданска разкри истината за Даниел Петканов

Едно от най-големите различия между тях е свързано с организацията. Алекс била много точен човек и никога не закъснявала, докато Дани изобщо нямал представа за времето.

„Аз съм омъжена за най-хаотичния и неорганизиран човек на света. Забравя изцяло за времето.“ – споделя с усмивка манекенката.

Двамата се различават и по отношение възгледите си в обличането. Александра Богданска, като всяка жена, постоянно следяла кое с кое ще си отива в дрехите й, а Лудия репортер можел на нахлузи всичко без изобщо да се замисля.

„Той може да сложи дори чорапите си върху сандалите.“ – шегува се красавицата.

Очевидно Даниел Петканов е над доста неща. Той го показа и във „ВИП Брадър“, където прости на Шеф Петров лъжите му.

Алекс е малко по-друг тип човек. Тя е много по-крайна и дори може би по-силна по характер. Оказва се, че е и по-точна в ежедневието.

Двамата може би ще трябва да започнат да работят за наследник. Тя е много млада още, но журналистът е на 32 г. и времето си минава за него.

Всъщност вече има слухове, че Александра е бременна. Те се появиха, когато се видя увеличението в бюста й, но тя твърди, че е от снимката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар