Най-щастливият миг за Любо Киров

Най-щастливият миг за Любо Киров
Гласувайте за статията

Любо Киров запълва празнината в живота си по най-добрия възможен начин!

Певецът Любо Киров винаги е искал голямо семейство, но по една или друга причина все още е ерген и няма деца. Това обаче не му пречи да се радва на своите племенници, пише в. „България днес“.

Любо Киров

Това са най-важните хора в живота на Любо Киров

Бившият вокалист на група „ТЕ“ имал децата на сестра си за свои. Обичал ги толкова много, че не можел да им откаже нищо.

Свободното си време, колкото и малко да е то, го прекарвал винаги с племенниците си. Обожавал ги и често ги извеждал на по сладолед или да им купи някоя играчка. Когато е с тях, за него бил най-щастливият миг в живота.

„Любо е вуйчото – мечта. Би умрял за децата на сестра си. Толкова много ги обича, всеки би искал да има такъв вуйчо.“ – споделя приятелка на певеца.

Киров е на 45 г., но още е сам и се счита, че вече се е отказал от идеята да стане баща някога. Явно затова запълва нуждата от бащинство с наследниците на сестра си.

Разбира се, като главна причина поп изпълнителят да няма деца все още се счита неговата сексуална ориентация. Отдавна се говори, че певецът харесва мъже и затова не може да създаде семейство. Той обаче досега не е признавал такова нещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар