Мария Илиева никога няма да се омъжи: Причината – ето тук!

Мария Илиева никога няма да се омъжи: Причината – ето тук!
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева не иска брак и е твърдо против такова обвързване, защото има травма от детството!

Личният живот на Мария Илиева най-после потръгна. Тя намери мъж, който да й направи бебе, но този мъж явно не е любовта на живота й.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Мария Илиева не иска брак с Георги

Певицата нямала никакво намерение да се омъжва за Георги Михайлов. Тя му казала в прав текст, че това, че имат дете, не значи, че трябва да нахлузят халките.

Поп дивата много харесвала Жоро, но е спорно дали го обича. Все пак тя избра него за баща на детето си, което пак е голяма чест за него.

Мария Илиева обаче като цяло била против брака, а не просто в своя случай. Тя имала своите съображения да изпитва някакъв страх от обвързване.

Причината се кореняла още в детството й. Певицата е израснала в семейство с разведени родители и затова намразила брака.

Тя си обещала още преди години, че няма да се омъжи никога, защото не иска да изпитва болката на майка си. Мария виждала като малка как майка й се измъчва сама и не искала да я връхлети и нея тази съдба.

Затова решила да използва мъжете само за забавление. Това е и причината чак на 40 г. да се сети да става майка.

Все пак Илиева се осъзна навреме и успя да си намери мъж за дете, но това е единственото, което иска от него. Ако зависи от нея, двамата с Георги ще се разделят още сега, но го търпи заради детето им, издават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар