Пенелопе Крус и Хавиер Бардем – невероятният тандем

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем – невероятният тандем
Гласувайте за статията

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем – невероятният тандем, двойката е известна както на сцената, така и в живота. Но пък рядко участват заедно в кино продукции. Е, сега ще ги видим рамо до рамо и то не къде да е, а на фестивала в Кан.

Двамата откриват френския престижен фестивал, за радост на многобройните им фенове. Освен, че са семейство, те сега ни правят част от номинирания и откриващ събитието испано-езичен филм (Всички знаят) – „Everybody Knows” (“Todos Lo Saben”).

Рядко филм, който не е на английски или поне на домакинския френски език открива фестивала  на киното в Кан. Тази година той ще се проведе както се писа и от „Ева“ в периода 8-19 май, а председател на журито ще бъде невероятната носителка на множество награди Кейт Бланшет, огромна чест и признание за нея също.

В представения като откриващ филм, режисиран от иранецът Асгар Фархади , главната героиня Лаура (Пенелопе Крус) пътува с близките си към Буенос Айрес, по време на това пътешествие събития променят живота й, трълър с елементи на психологическа драма. Единствено филм на популярния Педро Алмодовар преди това – „Лошо възпитание“ испаноезичен пак в далечната вече 2004 г. е имал честта да открива европейския фестивал на киното, еквивалент на наградите „Оскар“, пишем и в изданието „Клюки.бг“ също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар