Липса на химия помежду им – врагове в живота, екип в киното

0

Липса на химия помежду им – врагове в живота, може би липсата на симпатия или дори по точно казано явното нехаресване са причината за неуспеха на няколко филма, а на места пък обратното враждата между героите в реалния живот  е нереална да си я обясним, понеже във филмите са представени толкова близки.  

Да започнем от по-далечни години, когато например филмът „Мруъсни танци“, можеше да не бъде реализиран, заради трудните взаимоотношения на Патрик Суейзи и Дженифър Грей по онова време. В Ромео и Жулиеа, младите Лео Ди Каприо и блондинката Клеър Дейнс почти не си говорят извън снимките, а създадоха толкова трогателно, романтични сцени, чудно нещо.

Носител на „Златна малинка“ – 50 нюанса сиво, също може да бъде посочен като пример, в който двамата главни действащи лица изобщо не се харесали в живота, а мнозина цитират тяхната вражда и като факт за неуспеха на лентата, макар и ние от изданието да определяме сюжета като неподреден и слабо замислен.

Нека надникнем и зад сцената на някои доста именити сериали, например, за да видим кавгите между колеги и в „Анатамията на Грей“, в „Отчаяни съпруги“ и дори в любимия за толкова дами „Сексът и градът“, в който Кари и Саманта се харесват, но оригиналните им образи никак дори, коментират също и в изданието „Една.Бг“ наскоро. Ева Лонгория

Ще добавим, че и между мъжете има драми в личните отношения, в общия си филм „Интервю с вампир“, Том Круз и Брад Пит създават неописуемо напрежение в екипите си, породено от амбиции и конкуренция между популярните вече лице.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.