Бомба: Геро и Стефания Колева се натискат в мола! (скандални подробности)

Бомба: Геро и Стефания Колева се натискат в мола! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Геро и Стефания Колева май са повече от екранни съпрузи!

Герасим Георгиев – Геро и екранната му партньорка Стефания Колева бяха уловени в доста интимен момент. Но не на снимачната площадка на „Полицаите от края на града“, където играят съпрузи. А в столичен мол.

Геро

Геро и Стефания Колева бяха заподозрени в интимна връзка

Там преди броени дни двамата бяха засечени да се разхождат заедно като гаджета. Геро и Стефания обиколиха магазините, а в момента, в който тръгваха да се качват в асансьора, актьорът нежно обгърна с ръка талията на колежката си.

Определено хората наоколо можеха, а и ги заподозряха в интимност, пише вестник „Уикенд“. Истината обаче ще се окаже съвсем различна, за лош късмет на клюкари и интриганти.

А тя е, че Геро и Стефания се знаят още от НАТФИЗ и са много, ама много добри приятели. А фактът, е доскоро прекарваха по-голямата част от деня заедно на снимачната площадка, ги сближил още повече.

„Със Стефания имаме интимни сцени в „Полицаите”, но не са с червена точка. Чувствах се много добре в нейната компания. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в продукцията е партньорството ми с нея. Тя е прекрасна актриса и жена.

Щастливец съм, че точно тази красавица ми се падна за екранна съпруга. Жена ми, Цвета, го приема нормално. Ние сме отишли да вършим работа, а не да правим глупости“, обяснява самият Геро с широка усмивка.

Както неговата половинка, така и любимият на Стефания Колева разбирали отлично отношенията им и изобщо не ги ревнували. Затова и двамата се държат напълно естествено и непринудено един с друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар