Асен Блатечки: Мразя да се бутам с хората, затова не ходя на църква на Великден! (още подробности)

Асен Блатечки: Мразя да се бутам с хората, затова не ходя на църква на Великден! (още подробности)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки призна, че не обича шума, тълпата и навалицата около себе си!

Ако фенките на Асен Блатечки са се надявали да го засекат в някоя от църквите на Великден, със сигурност са останали разочаровани. А за догодина да си знаят – мачото не ходи в храмовете за празника.

Асен Блатечки

Асен Блатечки втрещи зрителите с признанието си защо не ходи на църква на Великден

Това призна самият той в интервю за Нова телевизия. И заяви, че много мрази да се бута в тълпата и да отива някъде, където буквално ще се препъва в народ.

„Честно казано не си падам по масови мероприятия. Като малък ходех да обикалям църквата, но отдавна не съм го правил. А и вече имам малко по-различни виждания за вярата и религията като цяло“, призна Асен Блатечки.

С риск да бъде обвинен в грях и богохулство, бившият любовник на Диляна Попова заяви, че не се притеснява от разсъжданията и убежденията си.

„Ако всички хора на Земята имаха една религия, може би щях да съм вярващ. Но не мога да се съглася, че нещо, което разделя по някакъв начин хората, е окей.

Ако трябва да съм православен, сигурно ще съм някакъв богомил. Според мен църквата е вътре в човека, няма нужда от сграда“, категоричен е актьорът.

За празника той е бил със семейството си – това на Катерина Горанова и щерка си Катя. Но, разбира се, не е пропуснал да отиде при малкия си син Борил, за да се чукнат с боядисани яйца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар