Гала се оля: Съдра се да прави реклама на Деси Банова! (този път показа и бъдещата тъща на Плевнелиев – виж тук)

Гала се оля: Съдра се да прави реклама на Деси Банова! (този път показа и бъдещата тъща на Плевнелиев – виж тук)
Гласувайте за статията

Гала направо се омаза в опитите си да прави пиар на Деси Банова!

Водещата на „На кафе“ Гала разбуни духовете в мрежата с подмазването си към Деси Банова. Да, знаем, че двете дълги години са колежки в Нова телевизия и се разбират добре. Но докато Банова беше обикновена синоптичка, не можехме да я видим на диванчето на Гала.

Деси Банова

Гала направо се разтича от умиление към Деси Банова

Докато напоследък тя почти не става оттам. Потребители в мрежата се бъзикат, че трябва да й направят една стаичка до студиото, за да нощува там и да не бие път до следващото включване.

Този път Деси Банова не беше сама в „На кафе“, а заедно с родителката си и дъщеря си. Зрителите за първи път видяха бъдещата тъща на президента Росен Плевнелиев. Която, разбира се, се скъса да хвали дъщеря си.

Лили, както е името на дамата, дълго говореше колко добра, блага, хрисима и услужлива е Деси Банова. Как била готова да помогне на всеки и никога, при никакви обстоятелства, не се държала надменно с хората.

Тя изрази радостта си от факта, че скоро ще стане тъща на прекрасен човек и мъдър управник като Росен Плевнелиев. Тук вече мнозина не издържаха и изригнаха с коментари в мрежата.

„Ама разбира се, че ще ги показват в ефир и ще им пригласят като кокошки – тази Гала се скъса да се мазни и лигави. Интересно щеше да е ако Банова не беше се хванала с президента, а с някой никому неизвестен мъж. Така ли щяха да я лансират и четкат тогава“, пишат зрители по форумите в мрежата.

Много от хората вече открито признават, че им е дошло до гуша от физиономията на синоптичката и се боят да си пуснат телевизора. „Имам чувството, че и хладилника си да отворя, Десито ще ми се ухили и оттам“, майтапи се зевзек в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала се оля: Съдра се да прави реклама на Деси Банова! (този път показа и бъдещата тъща на Плевнелиев – виж тук)”

  1. Нда

    апр. 10. 2018

    Тъпите досадници се надушват и се обединяват да досаждат заедно – Гала папагала и евтинеса Деса, годеница на Росен анатемосан от българите.

Добавете коментар