Валентин Кулагин насмете Зуека и Шеф Манчев: Виж как ги подреди!

Валентин Кулагин насмете Зуека и Шеф Манчев: Виж как ги подреди!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не може да приеме някой да каже нещо напреки за него!

Гримьорът Валентин Кулагин е силно комплексиран, що се отнася до неговата особа. Особено ако някой се изкаже не така, както на него му се иска. Истината е, че Кулагин не умее да търпи критики.И показа, че забавя, но не забравя това, кой и кога се е изказал лошо за неговата особа.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин „нахрани“ Зуека и топ готвача Манчев

Валентин Кулагин наскоро избухна отново в социалната мрежа. И този път на прицел се оказа не кой да е , а Васил Василев-Зуека. Екранната половинка на Димитър Рачков „сгазил лука”, защото изразил съмнение, че Валентин Кулагин изобщо е „ВИП”.

„Зуека от „Господари на ефира“ и той не знаел дали съм вип… И докато си мислел.. заваляло дъжд.. и долната му челюст се напълнила с дъждовна вода“, написа Кулагин в профила си във Фейсбук.

Ден по-рано пък той насочи отровните си стрели към шеф Манчев. Затова, че също изразил съмнение, че гримьора е изобщо ВИП.

„Откакто в „Черешката на Тортата“ шеф Манчев ми каза, че не съм вип… се чудя.. защо тогава ме поканиха в предаване, където канят само „ВИПОВЕ“. Че чак ми и платиха. И защо ли едно такова обикновено и скромно момче като мен им счупи рейтингометрите…?

И защо ебати вчера съм се снимал със 100 човека, които бяха в истерия, че ме обожават. В един момент чак ми се схвана крака от позиране.. Шеф Манчев, знаеш ли че с крема на жена ти за лице, няма да си намажа даже и петичките? Айде готин уикенд на всички вас, виповете“, изказа се Валентин Кулагин. Така, както си го умее само той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар