Падение: Джена забрави родителите си, не ги покани на рождения ден на малкия Наско! (скандални подробности)

Падение: Джена забрави родителите си, не ги покани на рождения ден на малкия Наско! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Джена падна твърде ниско и отврати с постъпката си!

Чалга певицата Джена удари дъното и отврати с постъпката си. Близки до нея източници разкриха погнусени, че въпросната е забравила собствените си родители. И дори не ги е поканила на рождения ден на внучето им Наско, съобщава вестник „Телеграф“.

Джена

Джена забрави родителите и сестра си напълно, потресе всички

Преди няколко седмици малкият Наско Стоев навърши една годинка. Но на партито за празника му няма и помен от семейството на Джена. Припомняме, че изпълнителката от години не говори с малката си сестра Борислава, която дори напъди от дома си.

А сега се оказва, че е започнала да страни и от собствените си родители, което вече е върхът на падението. От снимките, публикувани в профила на Джена в социалната мрежа, става ясно, че тя се е залепила изцяло за фамилията Канарите.

На рождения ден на мъника са само свекъра и свекърва й, а Джена го раздава много щастлива и ухилена до уши. Нито един кадър, нито една частица от някоя снимка, не показваха нейните родители и близки.

„Това е брутално гнусно. Да, ясно е защо Джената драпа и се умилква на Канарите. Защото имат пари и слава, за каквито тя нямаше и да мечтае ако не беше завъртяла главата на сина им. Но що за човек трябва да си, че да игнорираш тези, които са ти дали живот и са те отгледали“, коментират възмутени потребители в интернет.

Джена дори вече наричала с „мамо“ и „тате“ не своите родители, а Надя Стоева и Атанас Стоев. И винаги, по всякакъв начин се стремяла да покаже на околните, че е от едно семейство с тях.

„Повече коментари по темата са излишни. Това не е срамно, това е жалко. Такива хора не заслужават нищо и тя един ден ще го разбере много добре“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Падение: Джена забрави родителите си, не ги покани на рождения ден на малкия Наско! (скандални подробности)”

  1. xd

    апр. 11. 2018

    тая бездарница е придобила цигански навици, които са присъщи само на жители на с. катуница.

  2. Shopa

    апр. 12. 2018

    Roditelite na Djena sa mnogo po-stoinostni i istinski hora ot tiq navleci…

Добавете коментар