Погром: Зрителите на „Капките“ съсипаха Златка Райкова след изпълнението й на Слави! (виж тук)

Погром: Зрителите на „Капките“ съсипаха Златка Райкова след изпълнението й на Слави! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова получи повече от минимален брой лайкове, а коментарите са размазващи!

Плеймейтката Златка Райкова снощи се опита да влезе в кожата не на кого да е, а на самия Слави Трифонов. Тя изпя вечния хит „Дулсинея“ като Зуека излезе с нея на сцената за подкрепа. И добре, че беше той, защото Злати се омаза тотално.

Златка Райкова

Златка Райкова тотално съсипа образа на Слави Трифонов

Повече от ясно е, че блондинката няма как да изкопира плътния и чисто мъжки глас на Слави Трихонов, нито да се доближи до ръста му. Можеше обаче да се постарае повече в имитацията и характерните му движения.

Това отбеляза първа Хилда Казасян, а след това и огромен брой потребители в мрежата, които буквално я размазаха с коментарите си. Този път Златка Райкова може би не трябва да отваря Фейсбука си, защото надали ще остане доволна.

„Тотал щета! Тя изобщо не слушаше такта. А на Хилда Вибрато искам да кажа, че нищо специфично няма в гласа на Слави. Той просто изразява текста на всяка песен жестомимирайки с уста. А тази песен много лесно се имитира от женски глас, защото в годините преди „Хъшове“ Трифонов пееше много по-разтегливо“.

„Вярно, това с ръката е част от образа на Слави, но пък чак да я държи през цялото време така като парализиран“.

„Не се получи тази вечер! Не става! Слави е много труден образ! Колкото и да се опитва, Златка не може да му докара нито тембъра, нито образа! Има и къси клечки“.

„Това отвратително глезено и превзето същество, ако може да се държи нормално. А не да й слушаме капризите и да си мисли че цяла България й е длъжна с нещо. Отврат!“.

„Най най-отвратителното представяне досега, и с тази вдигната ръка, Слави не е лесен за имитиране“, това са само малка част от коментарите, с които зрителите на „Като две капки вода“ нахраниха Златка Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар