Бомба: Муки на Стоянка Мутафова получи предложение за брак от богат американец! (горещи подробности)

Бомба: Муки на Стоянка Мутафова получи предложение за брак от богат американец! (горещи подробности)
Гласувайте за статията

Муки на Стоянка Мутафова може да пристане на заможен американец!

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки току-виж отлетяла от семейното гнездо. Макар и доста години по-късно от общоприетото. Оказа се, че точно на рождения си ден – 1 април, тя е получила предложение за брак.

Стоянка Мутафова

Дали щерката на Стоянка Мутафова ще приеме предложението за брак и ще замине за Америка?!

Не, това не е първоаприлска шега, а самата истина. И то предадена чрез брат й по бащина линия Божил. Последният живее от години в Щатите и именно покрай него богат американец видял снимка на Муки.

Двамата били познати, а Божил показал семейния албум от България. Тогава американецът, който е на 60 години, взел, че харесал Мария Грубешлиева.

И без да се мае много-много, помолил брат й да му съдейства с предложение за визита в САЩ и моментален брак. „Този човек е казал, че иска да се запознае с Муки и е готов да се ожени за нея, без да протака“, коментират близки до щерката на Стоянка Мутафова.

Муки от своя страна пожелала брат й също да й изпрати снимка на въпросния ухажор, и останала много доволна. Човекът, когото видяла, изглеждал с около 15-ина години по-млад от реалната си възраст, а и бил доста поддържан и спретнат.

Дали Муки ще реши да последва късмета си и да замине за страната на неограничените възможности, това не е ясно. Припомняме, че преди години тя беше женена за грък, но се върна у нас, защото не искаше да е далеч от Стоянка Мутафова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар