Скандал: Катерина Горанова едва не уби Асен Блатечки заради дъщеря им! (виж какво стори актьорът)

Скандал: Катерина Горанова едва не уби Асен Блатечки заради дъщеря им! (виж какво стори актьорът)
Гласувайте за статията

Катерина Горанова може да прости всичко на Асен Блатечки, но не и това!

Режисьорката Катерина Горанова винаги се е славела с устойчивия си и спокоен нрав. Едва ли има друга като нея, която да прости на Асен Блатечки всички прегрешения и глупости през годините.

Асен Блатечки

Асен Блатечки ще купува мотор на дъщеря си, Катерина Горанова иска да го убие

Върхът на всичко беше изневярата на актьора с Диляна Попова и раждането на извънбрачния им син Борил. Дори и това обаче Катерина Горанова намери сили да приеме и да прости.

Е, нещата коренно се промениха. Днес Катя е разгневена до краен предел и е готова със собствените си ръце да убие Асен Блатечки. Горанова място не можела да си намери, заради това, което половинката й се кани да причини на собствената им дъщеря.

А именно – да й купи мотор. Да, това признава в интервю самият Блатечки, който винаги е бил запален рокер и брат на вятъра. Той е преживял няколко катастрофи с мотора си като последната от тях е малко преди премиерата на филма „Съдилището“.

„Тогава се научих, че трябва да си взема поука и да карам възможно най-внимателно. Но вече съм планирал да купя мотор на дъщеря си Катя, както и на Борил като порасне“, признал Блатечки, пише вестник „България днес“.

Като чула думите му, Катерина Горанова изригнала така, че за малко не му откъснала главата. Тя е ужасена и дори заплашила Асен, че ще му направи живота тъмно черен, ако посмее да вкара щерка им в подобна опасност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар