Драма: Боби Турбото има незаконно дете в Холандия! (бившата му намери друг баща – още подробности)

Драма: Боби Турбото има незаконно дете в Холандия! (бившата му намери друг баща – още подробности)
Гласувайте за статията

Боби Турбото е баща на вече пораснал син, но бившата му Матена не иска контакт!

Вечният зевзек Боби Турбото, който печели овациите на зрителите в „Като две капки вода“, още е ерген. Устат и разчупен пред камерите, но тих и срамежлив в личния си живот, актьорът Борислав Захариев още не може да си намери половинка.

Боби Турбото

Боби Турбото се оказа баща с пораснало дете в Холандия

Оказа се обаче, че 37-годишният Боби е станал баща. В края на 2012-та година бившата му приятелка и годеница Матена ражда дете от него в Холандия. Но така и не пожелава да му признае истината, а и до днес настоява, че момченцето е от тамошен художник.

„Стига ти да видиш детето, за да разбереш истината. Същото изпъкнало чело и сплескан нос, дяволитите черни очички. Не ти трябва ДНК-тест, за да видиш, че бащата е Бобката“, разкриват близки до Боби Турбото източници пред вестник „Таблоид“.

Всъщност предисторията на Боби и Матена е доста дълга. Двамата живеят заедно преди доста години и дори планират сватба и потомство. Не могат обаче да се разберат за мястото на живеене. Боби си иска България, а Матена дърпа към Холандия.

В крайна сметка тя решава и заминава за чужбина, където се развива повече от успешно. Това става преди 2011-та година. В началото на следващата тя се връща за малко у нас и звъни на Боби да се видят.

Въпреки че още е с разбито сърце, той приема. Организира романтична вечеря, която завършва в леглото. А след девет месеца се появява наследникът на Захариев.

Боби обаче и до днес не искал да притеснява Матена. Считал, че ако тя трябва или иска да му каже нещо, ще го направи. Без той да притеснява нея или детето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар