Джей Зи втрещи с изповедта си: Майка ми е гей! (ето какво призна мъжът на Бионсе)

Джей Зи втрещи с изповедта си: Майка ми е гей! (ето какво призна мъжът на Бионсе)
Гласувайте за статията

Съпругът на Бионсе – Джей Зи разтърси с откровената си изповед!

Той е половинката и най-любимият човек на Бионсе след децата им. Да, става дума за рапъра Джей Зи, който преди дни разтърси света с откровената си изповед.

Бионсе

Мъжът на Бионсе – Джей Зи призна, че родителката му е гей

Оказа се, че Джей Зи е преминал през много трудности в живота си, но към днешна дата спокойно може да каже, че е помърдял. И се е научил да приема хората такива, каквито са. Включително и собствената си родителка, която се оказа… гей.

„Бях много щастлив, когато майка ми разкри сексуалността си, радвах се, че вече е свободна. Години наред тя се преструваше и криеше заради нас, децата й. Тя не искаше да ни засрамва, беше нещастна“, призна съпругът на Бионсе в интервю пред Дейвид Летърман.

Рапърът обясни, че от години е знаел за сексуалността на родителката си, но не смеел да повдигне въпроса пред нея. Усещал, че тя самата не е готова за това и й дал време, за да се осмели сама да им признае. Сега се чувства доволен и щастлив от това, че тя е щастлива.

Джей Зи проговори и за изневярата си към Бионсе, която за малко не му коства брака. „Има моменти, в които минаваш в режим на оцеляване. А когато си в режим на оцеляване, какво се случва? Изключваш всички емоции.

Дори и с жените. Не можеш да се свържеш истински, защото не си свързан със самия себе си. Аз имам прекрасна жена, която разбира и знае, че аз не съм лош човек. Работихме здраво да започнем семейна терапия и да спасим брака си“, разказва Джей Зи.

Днес той, Бионсе и децата им са свързани повече от всякога и се чувстват наистина щастливи заедно. Всичко, през което преминали досега, ги сплотило неимоверно, а той самият не може да си помисли за друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар