Миглена Ангелова бясна: Използват лицето й в реклама на чай за отслабване! (всичко за измамата)

Миглена Ангелова бясна: Използват лицето й в реклама на чай за отслабване! (всичко за измамата)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова не е на себе си от яд и възмущение!

Устатата бивша водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова е вбесена за пореден път. Всички знаем колко неистово тя мрази измамите и нередностите, особено ако в тях е замесено името й. Както става в настоящия случай.

Миглена Ангелова

Водещата Миглена Ангелова потресена от наглостта на измамниците, които печелят на неин гръб

Оказа се, е измамници са решили да ползват името и лицето на Миглена Ангелова, за да си рекламират продуктите за отслабване. Или по-точно някакъв вид чай, след чиято употреба ставаш строен и нежен като фиданка.

Миглена Ангелова останала потресена като разбрала, че от нейно име излиза интервю, което уж самата тя е дала. И открито разправя наляво и надясно как пие чая и как слабее, пише вестник „Шоу“.

Само можем да предположим какви ще са последиците за измамниците. Така като познаваме напористата Миглена Ангелова, със сигурност няма да си остави магарето в калта. Ясно е, че водещата ще заведе дело и ще съди до дупка мошениците.

„Не може да печелиш пари на гърба на името на известен човек. И пак чрез него да лъжеш хората, че ще станат манекени като пият от калпавия ти чай. Кой знае какво има в него изобщо“, коментират източниците.

Колкото до поддържането на добра фигура, мадам „Искрено и лично“ отдавна е признавала, че не спазва диети. Тя гледа да прави редовно любимите си йога упражнения и да се движи повече, предимно чрез разходки на чист въздух.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар