Дарина Павлова вдига пищна сватба? (Виж кой е избраника)

Дарина Павлова вдига пищна сватба? (Виж кой е избраника)
Гласувайте за статията

Дарина Павлова пак минава под венчило

Дарина Павлова вдига сватба за чудо и приказ. Вдовицата на Илия Павлов за втори път ще мине под венчило. Мадам Мулти ще спретне пищно тържество, на което ще се изръси с един милион долара, разкриват запознати.

Дарина Павлова очаква с трепет грандиозното събитие и вече се е заела с неговата подготовка.

Вдовицата на мутренския бос ще пръсне луди пари за втората си венчавка, но иска събитието да се помни и да се говори за него дълго време след това.

Все още не е ясно кой е мъжът, в който Дарина Павлова ще се врече във вечна вярност. Причината е ,че на вратата на мултимилионерката се редят опашка от богати кандидат-женихи.

Дарина Павлова пак става булка

По всяка вероятност обаче става въпрос за Артуро Гуадарама. С италианският милионер богаташката се запознала покрай пиара си Сандро Рубини.

Въпреки че трябва да „мери мишци” с доста засукани ухажори на любимата си, той не се притеснява. Тях Артуро изобщо не счита за конкуренция, нито се стряска от тяхното вечно навъртане около Дарина Павлова.

Дарина Павлова и Артуро

А и вече годежен пръстен краси ръката на милионерката. С красивото бижу се похвали самата Дарина на личната си страница в социалната мрежа. Пръстенът струва най-малко половин милион долара и той й е подарък от новия любим, коментират запознати.

Артуро също намекна за връзката си с Мадам Мулти, като публикува снимка, на която позират двамата.Под красноречивият фотос италианския бизнесмена написа, че Дарина е жена, с която всеки мъж би искал да бъде.

И това потвърди слуховете, че именно той е избраника, с когото милионерката иска да отиде до олтара, пише „Шоу”.

Все още не е ясна датата на сватбата, но определено купонът ще бъде в Италия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Дарина Павлова вдига пищна сватба? (Виж кой е избраника)”

  1. Да бе

    апр. 11. 2018

    Мулти селянка. Едва ли се редят на опашка за тая пача.

  2. co

    май 02. 2018

    Apтypo Гyaдapaмa е е ГEЙ.Caмият тoй нe гo ĸpиe.Cĸopo ce paздeли c гoдeниĸa cи Caндpo Pyбини, ĸoйтo cъщo нe ĸpиe, чe xapecвa caмo мъжe.Ocвeн тoвa e мeĸcиĸaнeц и e caмo зaмoжeн.Mилиoнитe caмo ги cънyвa.

Добавете коментар