Драма: Веселин Маринов изгуби баща си, диабетът го уби! (ден по-късно се прости и с Тончо Русев – виж тук)

Драма: Веселин Маринов изгуби баща си, диабетът го уби! (ден по-късно се прости и с Тончо Русев – виж тук)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов е неутешим след огромната загуба в живота си!

Трубадурът Веселин Маринов преживя чудовищно тежка загуба. В понеделник той изгуби баща си Стефан Маринов, който бе погубен от диабета.

Веселин Маринов

Веселин Маринова оплаква двойна загуба – на баща си и на композитора Тончо Русев

Възрастният човек от години се борел с болестта, а Веско правел всичко по силите си, за да го лекува. Първоначално бай Стефан бил на инсулин, а след това се наложило да премине на лекарства. Положението му обаче се усложнило и той не издържал.

Припомняме, че Веселин Маринов отдавна искаше да вземе родителите си в столицата при себе си. За да може да ги наглежда и да им помага всеки път, когато имат нужда. Те обаче не искали да чуват за големия град и настояли да си останат в родния Полски Тръмбеш.

Само ден след кончината на баща си, Веселин Маринов се прости и с втория си баща. Както той самият наричаше великия Тончо Русев. Гениалният български композитор си отиде снощи и остави България потънала в сълзи.

„В два последователни дни си отидоха двамата ми бащи, двамата ми учители – в живота и музиката. Поклон!“, написа в профила си в социалната мрежа Веселин Маринов.

Певецът иска да остане сам със себе си и да не бъде беспокоен от феновете или медиите, докато се съвземе.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар