Симона Загорова не иска да повярва: Това, което видя в кантара, я потресе!

Симона Загорова не иска да повярва: Това, което видя в кантара, я потресе!
Гласувайте за статията

Симона Загорова е като вцепенена след жестоката истина!

Красивата дъщеря на Глория се завърна към най-лошите си дни. Симона Загорова отново е с наднормено тегло и пак ще трябва да спазва диета за отслабване, пише в. „Таблоид“.

Симона Загорова

Симона Загорова напълня значително

Оказва се, че Мони е прекалила с козунаците и яйцата около Великден. Тя ядяла огромни количества от калоричната храна, а в същото време изобщо не се движела.

Така напълняла с цели 5 кила само за седмица. Нещо, което я шокирало, когато се качила на кантара.

21-годишната певица отдавна страда от проблеми с теглото. Тя беше доста пухкава, но около „Гласът на България“ успя да свали доста килограми, за да се приведе по-приличен вид.

Сега обаче кошмарът й се завръща. Ще трябва отново да спре да си похапва посред нощите. Нещо, което Мони много обичала, докато мисли нови парчета.

Майка й също беше с този проблем, когато беше на нейната възраст. Не е тайна, че Глория беше податлива на напълняване, но след развода си с Илия Загоров стана нов човек.

На тялото на Симона Загорова в момента се любува Иван от „Х Фактор“. Той също е леко закръглен, така че едва ли ще направи на въпрос напълняването на Мони.

Все пак от здравна гледна точка е по-добре тя да отслабне. А и ако иска да прави кариера в музиката, перфектната визия ще й помогне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар