Наталия Симеонова не иска да повярва, че губи детето си, а Денис мълчи!

Наталия Симеонова не иска да повярва, че губи детето си, а Денис мълчи!
Гласувайте за статията

Виктория отчая напълно Наталия Симеонова!

Лоши времена настанаха за Наталия Симеонова. Бившата тв водеща е сериозно притеснена за дъщеря си Виктория, съобщава HotArena.net.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова се притеснява за дъщеря си

Девойката се е превърнала в истински бунтар. Започнала да се събира с приятели, които пият, пушат и имат лоши оценки в училище.

Причината била в любовта към рок музиката, която Вики била наследила от баща си. От известно време тя била вокалистката на момичешката банда „Mostly Harmless“.

Щерката на Наталия Симеонова и Денис Ризов по принцип имала талант за пеене. Майка й била горда с изявите й в групата „Нуша“, където изпълнявала народни песни.

Когато започнала да пее рок обаче, Мис „Море от любов“ се притеснила сериозно, защото дъщеря й се променила коренно. Започнала да бяга от училище заради репетиции с бандата и да се държи неадекватно.

Наталия постоянно се оплаквала пред близките си, че губи детето си и не може нищо да направи, защото няма подкрепата на баща му. Денис не виждал нищо лошо в бунтарството, защото и той самият правел тези неща на възрастта на Вики.

Симеонова по принцип била доста мек родител. За толкова години никога не си била позволила да се скара на детето си и затова сега се чудела как да постъпи.

Реакцията на Ризов я вбесявала, защото не намирала това за нормално бащинство. Рокаджията обаче продължавал да смята, че животът е купон и няма нужда от излишни драми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Наталия Симеонова не иска да повярва, че губи детето си, а Денис мълчи!”

  1. Дари

    апр. 11. 2018

    Наталия , като си се женила за измекяр , такова ще бъде и детето ти , какво се чудиш ? Жалко , мила, трябваше на времето да направиш по умен избор . Каквото посееш,това ще пожънеш

  2. илф

    апр. 11. 2018

    Дари, много си рязка и крайна ,това че човекът е рокаджия ,не го прави „измекяр“.Това е днешната младеж буйни и енергични ,но и това ще отмине със възрастта.Трябва такт и търпение от родителите ,защото тези пубертети нито се водят нито се карат.

Добавете коментар