Дарина Радева заби син на вицепремиер! (Eто го новото гадже на президентската дъщеря+снимка)

Дарина Радева заби син на вицепремиер! (Eто го новото гадже на президентската дъщеря+снимка)
Гласувайте за статията

Дарина Радева е гадже със сина на вицепремиер

Дарина Радева е влюбена и щастлива. Дъщерята на президента Румен Радев си хвана за приятел знатен младеж. Камен Златанов се казва новото завоевание на наследницата на държавния глава.

Той е син на Зинаида Златанова. Същата бе вицепремиер в кабинета на Пламен Орешарски. Дамата бе смятана за най-богатата сред министрите на червения кабинет.

Синът й Камен и щерката на президента Румен Радев се сближили покрай тръпката си към театралното изкуство. Съдбата ги срещнала на една и съща сцена. Двамата били част от екипа на театрална трупа „Ле Страпонте”, които изнасят спектакли у нас и зад граница.

Щерката на Румен Радев си има ново гадже

Румен Радев и бившата му съпруга Гинка Кесякова се събраха заедно, за да аплодират сценичните успехи на талантливата си щерка.

Румен Радев

Дъщерята на Румен Радев с новото си гадже Камен

Камен бил студент, две години по-голям от Дарина Радева. Тя е още ученичка, но той се захласнал по чаровното момиче. Според техни близки приятели и колегите на сцената нещата помежду им се получавали, защото се усещала една особена химия. Която двамата пренасяли от сцената в реалния живот.

Преди време тръгна слух, че Дарина Радева е гадже със сина на спортния журналист Витомир Съраиванов. Тя и Стефан бяха заедно в Париж. Но се оказа, че са само добри приятели, без да има любовни чувства между тях. Те се оказали в обща компания при посещението си във френската столица.

Близки до Дарина Радева и Камен Златанов са категорични, че между двамата има доста близки отношения. Това се усеща и от обща снимка, която красивата щерка на Румен Радев посна в социалната мрежа. На фотото двамата са прегърнати, а лицата им сияят от щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар