Всичко между Виктор Николаев и Аделина Радева приключи! Тя е бясна на колегата си

Всичко между Виктор Николаев и Аделина Радева приключи! Тя е бясна на колегата си
Гласувайте за статията

Виктор Николаев успя да вбеси Аделина Радева!

Сериозен разрив е настъпил между Виктор Николаев и Аделина Радева. Двамата бяха първи приятели, но вече не могат да се гледат.

Виктор Николаев и Аделина Радева

Настъпи сериозен разрив между Аделина Радева и Виктор Николаев

Причината е отпускът на журналиста. Колежката му още не се чувствала готова да води „Здравей, България“ сама, но той изобщо не го съгласувал с нея и си взел две седмици почивка, пише в. „Ретро“.

На всичкото отгоре водещият не съобщил новината лично на Ади, а тя я научила няколко часа преди той да отпътува за Барселона. Нещо, което я изкарало от равновесие.

„Много се ядоса, но не само заради отпуската му, а защото не я уведоми лично. Казаха й няколко часа преди да започне предаването, как трябва да се чувства тя?!“ – споделят колеги на Радева.

Припомняме, че двамата бяха много близки. Именно Виктор Николаев я уреди на мястото на уволнената Ани Цолова.

Говореше се дори, че между тях има не само приятелство. Не е изключено, но е факт, че и да е имало нещо повече, то вече е в миналото, както и дружбата им.

Аделина щяла да почива чак след септември. Докато Виктор имал още 10 дни отпуск, които възнамерявал да използва през лятото.

Това още повече вбесило журналистката, която не спирала да бълва змии и гущери по адрес на колегата си. Явно много бързо е забравила кой й уреди тази работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар